Kom jij werken bij Valert?

Samen werken aan mooie projecten in de zorg.

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Valert ondersteunt zorgpartijen met slimme ICT-oplossingen. Een team van enthousiaste professionals werkt dagelijks aan oplossingen die bijdragen aan een betere zorg. Wij zijn de schakel tussen zorgverzekeraar en zorgaanbieder. Samen kijken we vooruit, denken we verder en zorgen we voor juistheid in zorgdeclaraties. Ben jij al enthousiast?

Ons team

Samen werken aan mooie projecten in de zorg. Dat is waar ons team dagelijks mee bezig is. Je komt te werken in een klein hecht team van enthousiaste mensen met hart voor het bedrijf. We werken uiteraard agile en kunnen daarom snel inspelen op de wensen van de opdrachtgever en steeds veranderende regelgeving binnen de zorg.

Gezamenlijk werken we aan designs, doen we reviews en testen we nieuwe methoden en technieken. Valert is het ideale bedrijf als jij je verder wilt ontwikkelen in de zorg en ICT.  Wil jij een actieve bijdrage leveren in de zorg? Kijk dan snel voor een passende functie.

Wat kan je verwachten?

Je kan rekenen op een uitdagende baan met verantwoordelijkheid. Je werkt aan unieke applicaties die dagelijks in de zorg worden toegepast. We geven je alle vrijheid om jezelf te laten zien. Je krijgt de ruimte om je kennis te verbreden en om jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een inspirerende werkomgeving in ons nieuwe kantoor in Zeist kun jij aan de slag. De werksfeer is informeel en collegiaal.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom en we geven

je altijd een terugkoppeling.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Voor open sollicitaties gebruik onderstaande button.

Hugo van Elk

Software ontwikkelaar

“Als software ontwikkelaar werk ik graag voor Valert. Mijn collega’s ervaar ik als inspirerend door hun goede vakkennis en open communicatie. Technische keuzes worden bewust gemaakt en met het hele team. We werken met moderne frameworks en ontwikkelmethodes. De producten zijn maatschappelijk relevant: ze zorgen dat medische zorg toegankelijk en betaalbaar blijft.”

Ante Znaor

Software ontwikkelaar

“Vanuit mijn ervaring als IT-consultant kan ik beamen dat het softwareontwikkelingsproces bij Valert bij de top van Nederland behoort. Alle programmatuur wordt gereviewd, en zowel geautomatiseerd als functioneel getest. Daarnaast is de sfeer erg prettig en is het makkelijk om met de klantorganisatie te overleggen.”

Bas Verwaaijen

Business Specialist

“Werken bij Valert betekent voor mij een bijdrage leveren aan de vereenvoudiging van de administratie in de zorg. De producten die Valert levert dragen ertoe bij dat de handen weer meer aan het bed terecht komen in plaats van aan het bureau. Dat is enorm motiverend en draagt bij aan mijn werkplezier”

Martin Looijen

Manager ICT & Security

“Valert is een werkgever met oog voor de mens. Denk aan educatie mogelijkheden en ruime kantoortijden voor een betere werk- en privebalans.”

 

Vacatures

Word jij enthousiast van complexe uitdagingen en ga jij geen uitdaging uit de weg én wil jij jouw steentje bijdragen aan een betere zorg? Kom dan ons team versterken!