Vacature

Frontend ontwikkelaar

Ben jij de creatieve Frontend Ontwikkelaar die wil bijdragen aan een betere zorg?

Wij zoeken talenten die willen werken aan complexe oplossingen voor een efficiëntere zorg.

Dit ga je bij ons doen

Als Frontend Ontwikkelaar lever jij een belangrijke bijdrage aan het efficiënter maken van processen en daarmee kostenbesparingen in de zorg. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het voor het ontwerpen, uitrollen en beheren van applicaties die de rechtmatigheid van declaraties binnen de zorg controleren. Je werkt nauw samen met business specialisten en andere stakeholders om de software naadloos aan te laten sluiten op de behoeften van de gebruikers. Jij maakt declaraties en declaratieprocessen inzichtelijk en bespaart daarmee enorme kosten voor de zorg in Nederland. Spreekt dit jou aan? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Samen werken aan verbetering in de zorg

Je komt te werken in een klein, maar ambitieus agile team. Een enthousiaste groep professionals met veel passie voor hun vak en kennis van de zorg.  Jouw kennis en vaardigheden worden binnen de producten in de breedste zin ingezet. Je werkt aan applicaties voor de bekende zorgverzekeraars. Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan de toekomst in de zorg. Zeker nu Horizontaal Toezicht in de zorg een belangrijke plaats gaat innemen. Maar ook onderwerpen als security en privacy zijn van het allergrootste belang. Jij weet hier uitstekend mee om te gaan. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie waarin je een actieve bijdrage kan leveren. 

Uitdagende projecten

Je kan rekenen op uitdagende projecten met verantwoordelijkheid en je krijgt alle vrijheid om je te laten zien. Regelmatig komen we met het team bij elkaar om kennis uit te wisselen, werken we gezamenlijk aan designs, doen we code reviews en werken we door middel van pair-programming. Onder werktijd is er gelegenheid om je kennis te verrijken. Hiervoor krijg je toegang tot Pluralsight. Ben jij al enthousiast?

De kracht van een uniek product, dat vind je bijna nergens

Jij krijgt de kans om te werken aan unieke applicaties die dagelijks in de zorg worden toegepast. Kennis is onze kracht. Dat blijkt wel uit het gegeven dat de software veelvuldig door de zorgverzekeraars en zorginstellingen wordt gebruikt. Vanuit onze onafhankelijke positie in de zorgketen hebben wij een product ontwikkeld dat uniek is in de zorgsector. Samen met je team ben jij in staat een uniek en solide product portfolio in een snel veranderende sector te ontwikkelen. Pak jij die kans om je kennis te verbreden en jouw steentje bij te dragen?

 

Wie ben je?

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als frontend ontwikkelaar. Je kan goed uit de voeten met javascript, HTML en CSS. Je hebt daarnaast kennis van UI en UX design. Je bent enthousiast over React.js, en bent ook fan van declaratieve code. Uiteraard vind je het ook belangrijk dat de javascript code goed onder test staat. Misschien kun je ons met nieuwe frameworks of componenten leren werken? Je weet in ieder geval wat we zelf moeten maken, en waar je beter een framework voor kunt gebruiken. Daarnaast vind je het leuk om samen met andere ontwikkelaars de frontend zo goed mogelijk op de backend aan te sluiten.

Aangezien we zoveel mogelijk agile werken, doen meer dan alleen ontwikkelen.  Je zal ook samen met de product owner de inhoud van user stories doornemen, of met collega’s automatische tests opstellen. En omdat we ook DevOps hebben omarmt ben je ook medeverantwoordelijk om de software in productie te nemen, en te zorgen dat het daar goed en veilig draait. Dit zijn veel uitdagingen, waar je ook de ruimte voor krijgt om je in te ontwikkelen en naar je eigen hand te zetten.

 

Verder ben je in het bezit van:  

 • een afgeronde studie op academisch of HBO niveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring als frontend ontwikkelaar;
 • een goed gevoel voor design;
 • degelijke kennis van javascript, liefst ook React.js;
 • vermogen om snel te leren;
 • ervaring met agile werken.

Ervaring met Java en webpack een pré.

 

Wat kunnen wij je bieden?

 • een informele werksfeer met betrokken collega’s;
 • het betreft een jaarcontract met de intentie er een vaste aanstelling van te maken;
 • Brutosalaris € 3.261 – € 4.352 per maand, afhankelijk van ervaring en niveau bij een fulltime aanstelling;
 • 224 vakantie uren (28 dagen) bij 40 uur / 8,33% vakantiegeld;
 • bij goed presteren/functioneren een 13e maand (8%);
 • collectieve pensioenregeling en collectieve korting bij een aantal zorgverzekeraars;
 • reiskostenvergoeding € 0,19 per km (van voordeur tot voordeur, kortste route ANWB, max. 50 km enkele reis);
 • fietsregeling;
 • de mogelijkheid maximaal 80 verlofuren te kopen;
 • de mogelijkheid werkgerelateerde opleidingen te volgen, 10% van de arbeidstijd kan worden besteed aan eigen ontwikkeling in het belang van je functie of functioneren;
 • aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.

 

Wil jij werken aan een maatschappelijk doel?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Wil jij je bijdrage leveren aan een verbeterde zorg en sta jij te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Martin Looijen, Manager ICT & Security via 088-0107272 of kijk op onze website www.valert.org 

Sollicitaties graag mailen naar mailto:p&o@valert.org  

Niets voor jou maar wel voor een vriend(in)? Deel deze vacature op Twitter, Facebook en/of LinkedIn.