Vacature

Lead Developer

Ben jij de Lead Developer die zijn kennis wil verbreden en wil bijdragen aan een betere zorg?

Wij zoeken talenten die willen werken aan complexe oplossingen voor een efficiëntere zorg.

Dit ga je bij ons doen

Als lead developer bij Valert vervul jij een belangrijke maatschappelijke rol die in het teken staat van zorginnovatie. Middels de systemen die jij ontwikkelt, optimaliseer en automatiseer jij processen voor zorgverzekeraars en zorginstellingen. Daarmee zorg je voor efficiency voordelen en lagere administratieve lasten zodat er meer geld naar de zorg kan gaan wat leidt tot meer handen aan het bed.

 

Samen werken aan verbetering in de zorg

Je komt te werken in een klein, maar ambitieus DevOps team. Een enthousiaste groep professionals met veel passie voor hun vak en kennis van de zorg. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitrollen en beheren van applicaties die rechtmatigheid van declaraties binnen de zorg controleert. Jouw kennis en vaardigheden worden binnen de producten in de breedste zin ingezet. Je werkt aan applicaties voor de bekende zorgverzekeraars. Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan de toekomst in de zorg. Zeker nu Horizontaal Toezicht in de zorg een belangrijke plaats gaat innemen. Maar ook onderwerpen als security en privacy zijn van het allergrootste belang.  Jij weet hier uitstekend mee om te gaan. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie waarin je een actieve bijdrage kan leveren.

Wie ben je?

Je bent een natuurlijke leider, mensen volgen je graag. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als lead developer op het gebied van Java ontwikkeling. Je bent inventief, oplossingsgericht en een perfectionist. Daarnaast ben je in staat om je kennis en ervaring op een prettige manier over te brengen. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Je weet alles van streams en Spring heeft geen geheimen meer voor je. Je werkt graag met nieuwe technieken. Heb je al met CQRS of met event sourcing gewerkt, of wil je dit graag met ons verder ontdekken? Maar ook ben je bereid om af en toe in SQL te duiken of te helpen om onze frontend in React.js om te bouwen.

Aangezien we zoveel mogelijk agile werken, zal je ook samen met de productowner de inhoud van user stories doornemen, of met collega’s automatische tests opstellen en ben je ook medeverantwoordelijk om de software in productie te nemen, en te zorgen dat het daar goed en veilig draait. Dit zijn vele uitdagingen, maar je krijgt ook de ruimte om je daar verder in te ontwikkelen en naar je eigen hand te zetten.

De kracht van een uniek product, dat vind je bijna nergens

Jij krijgt de kans om te werken aan unieke applicaties die dagelijks in de zorg worden toegepast. Kennis is onze kracht. Dat blijkt wel uit het gegeven dat onze software veelvuldig door de zorgverzekeraars en zorginstellingen wordt gebruikt. Vanuit onze onafhankelijke positie in de zorgketen hebben wij een product ontwikkeld dat uniek is in de zorgsector. Samen met je team ben jij in staat een uniek en solide productportfolio in een snel veranderende sector te ontwikkelen. Pak jij die kans om je kennis te verbreden en jouw steentje bij te dragen?

 

Wat kunnen wij je bieden? 

 • een informele werksfeer met betrokken collega’s
 • het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • bruto salaris € 3.907 – € 5.202 per maand afhankelijk van ervaring en niveau
 • 224 vakantie uren (28 dagen) bij een 40 urige werkweek / 8,33% vakantiegeld
 • een 13e maand (8%) bij goed functioneren
 • collectieve pensioenregeling en collectieve korting bij een aantal zorgverzekeraars
 • reiskostenvergoeding € 0,19 per km (van voordeur tot voordeur, kortste route ANWB, max. 50 km enkele reis)
 • fietsregeling
 • de mogelijkheid maximaal 80 verlofuren te kopen
 • de mogelijkheid werkgerelateerde opleidingen te volgen, 10% van de arbeidstijd kan worden besteed aan eigen ontwikkeling in het belang van je functie of functioneren

  

 Verder ben je in het bezit van: 

 • een afgeronde studie op academisch of HBO niveau
 • minimaal 5 jaar ervaring als developer
 • ervaring als teamlead in het coachen van junior, medior en senior developers
 • sterke analytische vaardigheden
 • een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit
 • het vermogen om snel te leren
 • ervaring met agile werken 

Ervaring met Java, Spring Boot, Junit, Cucumber, SQL, PostgreSQL, Maven, Git, React, Event Sourcing Linux en Axon framework is een pré. 

Wil jij werken aan een maatschappelijk doel?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Wil jij je bijdrage leveren aan een verbeterde zorg en sta jij te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Martin Looijen, Manager ICT & Security via 088-0107272 of kijk op onze website www.valert.org

Sollicitaties graag mailen naar p&o@valert.org   

Niets voor jou maar wel voor een vriend(in)? Deel deze vacature op Twitter, Facebook en/of LinkedIn