Vacature

Lead software ontwikkelaar

Draag bij aan betere zorg als Lead Software ontwikkelaar en verbreed daarbij je kennis.

Wij zoeken talenten die willen werken aan complexe oplossingen voor een efficiëntere zorg.

Dit ga je bij ons doen

Wij werken aan het efficiënter maken van processen en daarmee dragen we bij aan kostenbesparingen in de zorg. Daarbinnen ben jij als Lead Software ontwikkelaar verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, uitrollen en beheren van applicaties die de rechtmatigheid van declaraties binnen de zorg controleert. Dat kan niet zonder samenwerking met business specialisten. Samen zorgen jullie ervoor dat de software naadloos aansluit bij de behoeften van de gebruikers. Jij maakt declaraties en declaratieprocessen inzichtelijk en bespaart daarmee enorme kosten voor de zorg in Nederland. Spreekt dit jou aan? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Samen werken aan verbetering in de zorg

Met een klein, maar ambitieus agile team werk je aan applicaties voor de bekende zorgverzekeraars. Jouw team bestaat uit een enthousiaste groep professionals met veel passie voor hun vak en kennis van de zorg. Jouw kennis en vaardigheden worden binnen de producten in de breedste zin ingezet. Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan de toekomst in de zorg. Zeker nu Horizontaal Toezicht in de zorg een belangrijke plaats gaat innemen. Naast Horizontaal Toezicht zijn security en privacy ook belangrijke onderwerpen waar jij uitstekend mee om weet te gaan. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie waarin je een actieve bijdrage kan leveren.

Uitdagende projecten

Je kan rekenen op uitdagende projecten met verantwoordelijkheid en je krijgt alle vrijheid om je te laten zien. Regelmatig komen we met het team bij elkaar om kennis uit te wisselen, werken we gezamenlijk aan designs, doen we code reviews en werken we door middel van pair-programming. Onder werktijd is er gelegenheid om je kennis te verrijken. Hiervoor krijg je toegang tot Pluralsight. Ben jij al enthousiast?

De kracht van een uniek product, dat vind je bijna nergens

Jij krijgt de kans om te werken aan unieke applicaties die dagelijks in de zorg worden toegepast. Kennis is onze kracht. Dat blijkt wel uit het gegeven dat onze software veelvuldig door de zorgverzekeraars en zorginstellingen wordt gebruikt. Vanuit onze onafhankelijke positie in de zorgketen hebben wij een product ontwikkeld dat uniek is in de zorgsector. Samen met je team ben jij in staat een uniek en solide productportfolio in een snel veranderende sector te ontwikkelen. Pak jij die kans om je kennis te verbreden en jouw steentje bij te dragen?

Wie ben je?

Je bent een natuurlijke leider, mensen volgen je graag. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als lead softwareontwikelaarop het gebied van Java ontwikkeling. Je bent inventief, oplossingsgericht en een perfectionist. Daarnaast ben je in staat om je kennis en ervaring op een prettige manier over te brengen. Je kunt goed samenwerken (zowel intern als extern) en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Je weet alles van streams en Spring heeft geen geheimen meer voor je. Je werkt graag met nieuwe technieken. Heb je al met CQRS of met event sourcing gewerkt? Of wil je dit graag met ons verder ontdekken? Maar je bent ook bereid om af en toe in SQL te duiken of te helpen om onze frontend in React.js om te bouwen.

Aangezien we zoveel mogelijk agile werken, doen we meer dan alleen ontwikkelen. Je zal ook samen met de productowner de inhoud van user stories doornemen, of met collega’s automatische tests opstellen. En omdat we ook DevOps hebben omarmd ben je ook medeverantwoordelijk om de software in productie te nemen, en te zorgen dat het daar goed en veilig draait. Dit zijn veel uitdagingen, waar je ook de ruimte voor krijgt om je in te ontwikkelen en naar je eigen hand te zetten.

 

Verder ben je in het bezit van:

  • een afgeronde studie op academisch of HBO niveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als lead Java softwareontwikkelaar;
  • ervaring als teamlead in het coachen van junior, medior en senior developers;
  • sterke analytische vaardigheden;
  • een behoorlijke dosis inventiviteit en creativiteit;
  • het vermogen om snel te leren;
  • ervaring met agile werken.

Wil jij werken aan een maatschappelijk doel?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Wil jij je bijdrage leveren aan een verbeterde zorg en sta jij te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Martin Looijen, Manager ICT & Security via 088-0107272.